top of page
Søk

Fight One West

Fana IL Kickboxing inviterer til en spennende dag med barneaktiviteter, dommerseminar og treningskamper lørdag 15.04.23 i Zinken Hopp idrettshall. Både barn, unge og voksne er velkommen til å delta på aktiviteter og oppleve idrettsglede sammen med andre.


Fana vil tilrettelegge for treningskamper i lettkontakt og i fullkontakt "Golden Gloves", med høyt fokus på sikkerhet, motstandere på samme nivå og idrettsglede.

Det vil også bli holdt et dommerseminar fra kl. 10.00 til 12.00 som vil bli ledet av Dennis V. Beuster. Vi oppfordrer klubbens dommere til å delta og lære om regler og retningslinjer i kickboxing-kamper.


Alle klubbens barn er velkommen til barneaktiviteter fra kl. 11.00 til 12.00 med supre instruktører. Aktiviteten er gratis, og vi håper å se mange barn som ønsker å lære og oppleve kickboxing.


Vi oppfordrer alle deltakere å møte senest kl. 11.45 og innveiingen vil bli gjennomført fra kl. 12.00 til 12.45. Kampstart vil være kl. 13.00. Påmeldingsfristen er 10.04.23, så sørg for å melde deg på i god tid hos en trener i klubben.
Det vil også være en åpen kiosk med salg av forfriskninger gjennom hele dagen. Vi ønsker alle medlemmer en fantastisk dag med masse idrettsglede og kickboxing!

160 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Champions kickboxingklubb logo
bottom of page