top of page
Søk

20 års jubileumsfest

Vi inviterer deg til 20-årsjubileumsfest. På paviljongen i Fotballpuben, under den strålende solen, vil vi samle medlemmer, venner og sponsorer for en dag full av moro, latter og gode minner.


Når: 1. juni fra kl. 17:00

Hvor: Paviljongen på toppen av Fotballpuben

Hvem: Klubbens medlemmer og venner over 18 år.

Pris: Gratis

Påmelding via Spond: For å sikre at vi har riktig mengde mat og drikke for alle, ber vi alle deltakere om å melde seg på arrangementet via Spond.


Påmeldingen er åpen frem til 26. mai.Hva kan du forvente?

Vi har bestilt inn et stort utvalg av grillmat, som vil tilfredsstille selv den mest kresne gane. Fra saftige biffer til grillet pølser, vil det være noe for alle. Og selvfølgelig glemmer vi ikke vegetariske alternativer og deilige salater for de som foretrekker det.


Feiring av 20 år med suksess

20 år er ingen liten bragd, og det er grunn til å feire! Vi vil ta en tur nedover minnelanen og hedre de som har bidratt til å gjøre Champions Kickboxing Klubb til det det er i dag. Det vil være taler, utdelinger og kanskje til og med noen overraskelser på lur!


Sosialt samvær

Sommerfesten er den perfekte anledningen til å mingle, knytte nye bekjentskaper og styrke båndene med gamle klubbkamerater. Uansett om du er en erfaren fighter eller ny i klubben, vil du bli ønsket velkommen med åpne armer og et smil.


Vi håper virkelig at du vil bli med på denne spesielle anledningen og bidra til å gjøre det til en minneverdig dag for alle. Inviter med deg familie og alle kickbokseentusiaster du kjenner, og la oss sammen feire 20 år med lidenskap, innsats og suksess.


Hold av datoen, 1. juni, og vær klar til å feire med Champions Kickboxing Klubb! Vi gleder oss til å se deg der!

67 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Champions kickboxingklubb logo
bottom of page