top of page
Champions kickboxingklubb logo

Hvem er Champions

Champions kickboxing is a place where a nobody can become somebody, but most of all a place for everybody.

Historien om Champions

For 20 år siden var det ikke noe Champions, det var bare noen veldig flinke utøvere i Bergen. Thomas Kristiansen var en av dem. Alt han gjorde, tenkte og drømte om var kickboxing.

 

Han trente, konkurrerte og vant. Han ble Norges-, Nordisk- og Verdensmester blant både amatører og profesjonelle.  

Thomas Kristiansen - Kickboxing
Thomas Kristiansen - kickboxing

Etter å ha forsvart sin profesjonelle VM-tittel 5 år på rad valgte Thomas å gi den fra seg. Det var med planen om å åpne sin egen klubb, hvilket han gjorde i 2004. Med på laget var hans gode venn og treningspartner Niclas Johansson.

Den opprinnelige ideen til Thomas var å lage en klubb som skulle produsere Champions på samlebånd. 25 Norgesmestere, 4 Europamestre og 3 verdensmestre de første 10 årene klubben eksisterte, er da ganske imponerende, synes du ikke? Thomas hadde sett inn i fremtiden da han åpnet klubben og derfor ble Champions døpt Champions. 

Tonje Sørlie vinner World Combat Games i kickboxing
Danish Open 2022 kickboxing .jpeg

Nå, mange år etter åpningen, består klubbens kjerne av dedikerte ildsjeler, som hver dag står opp om morgenen for å gjøre en forskjell. De har det ene formål å gjøre klubben til et kjekt sted å være og gi medlemmene en gøy og effektiv trening.

 

Vi følger fortsatt den opprinnelige ideen om å produsere Champions, men vi vekter like så høyt å ha det gøy og gi plass til alle uansett bakgrunn. Hos oss er alle velkommen, også deg. 

Styret

Når du tenker på et kickboxing-styre, er det kanskje gamle menn med sorte belter og skumle blikk som dukker opp i hodet ditt. Men ikke i vår klubb! Vi har et fantastisk og moderne styre med en herlig blanding av unge, spreke folk og er nesten likestilt på kjønn - faktisk er 3 av 7 styremedlemmer kvinner.

280123_Kickboxing_088.JPG
bottom of page