Vi er fra Dalen!

For 20 år siden var det ikke noe Champions, det var bare noen veldig flinke utøvere i Bergen. Thomas Kristiansen var en av dem. Alt han gjorde, tenkte og drømte om var kickboxing. Han trente, konkurrerte og vant. Han ble Norges-, Nordisk- og Verdensmester blant både amatører og profesjonelle.  

 

Etter å ha forsvart sin profesjonelle VM-tittel 5 år på rad valgte Thomas å gi den fra seg. Det var med planen om å åpne sin egen klubb, hvilket han gjorde i 2004. Med på laget var hans gode venn og treningspartner Niclas Johansson.

 

Den opprinnelige ideen til Thomas var å lage en klubb som skulle produsere Champions på samlebånd. 25 Norgesmestere, 4 Europamestre og 3 verdensmestre de første 10 årene klubben eksisterte, er da ganske imponerende, synes du ikke? Thomas hadde sett inn i fremtiden da han åpnet klubben og derfor ble Champions døpt Champions. 

 

Nå, mange år etter åpningen, består klubbens kjerne av dedikerte ildsjeler, som hver dag står opp om morgenen for å gjøre en forskjell. De har det ene formål å gjøre klubben til et kjekt sted å være og gi medlemmene en gøy og effektiv trening. 

 

Vi følger fortsatt den opprinnelige ideen om å produsere Champions, men vi vekter like så høyt å ha det gøy og gi plass til alle uansett bakgrunn. Hos oss er alle velkommen, også deg.