Champions 

Kickboxingklubb

Allestadveien 14

Bergen, Hordaland

Tlf.: +47 934 22 410

Email: champions@kickboxing.no

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 by Nickolotte for Champions Kickboxingklubb

Om Champions

Historien om Klubben

Champions kickboxingklubb ble startet i august 2004. Den ble startet av Thomas Kristiansen med god hjelp av Niclas Johansson. 

 

Hovedmålet var å kunne tilby kickboxing i Fyllingsdalen. Vi ønsker å tilby forskjellige treningsformer slik at vi best mulig kan imøtekomme den enkeltes behov mosjonister så vel som konkurranseutøvere. Kickboxing har et bredt spekter med fire ulike grener å velge mellom; full, lett, semikontakt og musikal forms.

Hovedinstruktør og klubbleder, Thomas Kristiansen (19.07.75), har trent fullkontakt kickboxing siden 1989. Han startet å gå konkurranser allerede i 1990, og var aktiv frem til han sa fra seg sin profesjonelle VM-tittel i august 2004, etter å ha forsvart den i fem år. Han har også vært verdensmester som amatør og har vunnet en rekke verdenscuper, nordiske mesterskap og norgesmesterskap. Han har instruert kickboxing siden 1990 og har tilegnet seg en solid trenerkompetanse etter fire år på idrettsgymnaset, gjennom egne erfaringer som instruktør, ulike instruktørkurs og ikke minst som aktiv utøver. På bakgrunn av all sin ballast er han en meget ettertraktet instruktør, og holder ofte seminarer i både inn- og utland.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Yelp icon
  • Google places icon