top of page
Søk

VM i kickboxing

Oppdatert: 24. nov. 2023

Vi i Champions Kickboxing er utrolig stolte av vår dyktige trener, Charlotte Berg Andersen, som har kvalifisert seg til å delta i verdensmesterskapet i kickboxing 2023.


VM finner sted i Albufeira, Portugal, fra 18. til 25. november. Med seg har hun Nickolaj Christensen som assisterende trener.


Finale

Fredag møter Charlotte italienske Nicole Perona. De har mødt hverandre flere ganger. Sist for 7 uker siden til Italian World Cup, hvor italieneren vant 2-1. Finalen er kamp 15 i Ring 1 - estimert kamptid er 13:30 norsk tid.

Semifinale


I semifinalen møte Charlotte den regerende Europamesteren fra Bulgaria. Etter 3 taktiske og tette runder ender Charlotte med å ta seireren med dommerstemmerne 2-1

Semifinalen var kamp 15 i Ring 1 - estimert kamptid er 13:30 norsk tid.


Se kampen her:


Kvartfinale


Charlotte går mot Turksoy Hancer Hayriye fra Tyrkia i kamp 33 i ring 1. Kampen er estimert til ca kl 16:30. Se med på livesteam under.

Følg Charlotte og det norske landslaget på livestream

Vi oppfordrer alle medlemmer i Champions til å følge Charlotte og landslaget i mesterskapet.Charlotte er høyst sannsynlig først i kamp tirsdag. Mandag har Norge Milton Galarreta i ringen (kl 15:13) hvor han møter Hellas.


Se med på livestream Mandag:

VM 2021


Vi kan med stor glede fortelle at våre barnetrenere Charlotte og Nickolaj er uttatt til VM 2021 i Jesolo, Italia. Verdensmesterskapet avholdes 16. - 24. okt og vi følger de på live stream.


Charlotte og Nickolaj vinner Hungarian World Cup 2019 i Kickboxing
Charlotte og Nickolaj vinner Hungarian World Cup 2019 i Kickboxing

Charlotte er tatt ut til det norske landslagslag i disiplinen fullkontakt under 52 kg og Nickolaj representere Danmark i fullkontakt under 71 kg.


Les mer om det norske landslagsuttaket.


Det første dagene går med registrering, innveiing og trekning. Første kampdag blir mandag 18. okt og vi deler livestream link på facebooksiden.


Innlegget oppdateres med mer info under VM...


VM 2019 i Anatalya


To utøvere fra Champions Kickboxingklubb var med i VM 2019. Vi kan med stor glede fortelle at våre barnetrenere Charlotte og Nickolaj representerte henholdvis det norske og danske landslag ved mesterskapet og tok en bronsemedalje med seg hjem 🥉


Charlotte konkurrerte i disiplinen fullkontakt under 52 kg.

Nickolaj var også uttatt i fullkontakt kategorien i klassen under 71 kg.


Nickolaj vinner bronse ved VM i kickboxing 2019 i Tyrkia.

Nickolaj vinner sin innledende kamp mot Patrick Straume fra Norge (Se kampen).


I kvartfinalen slår han Maxat Ussip fra Kazakstan (Se kampen).


Nickolaj må dog se seg slått i semifinalen etter en tøff og intens kamp mot Akseli Saurama fra Finland (Se kampen).

Charlotte møte i innledende kamp Viktoriia Hureieva fra Ukraina. I slutten av andre runde rammer Chalotte med et hardt rundkick til leveren på ukraineren og hun blir ikke klar til å fortsette. Charlotte vinner første kamp på teknisk knockout (Se kampen).


I kvartfinalen møter Charlotte tyrkeren Emine Arslan. Dette blir en veldig jevn kamp hvor tyrkeren trekker det lengste strå (Se kampen). Emine vinner resten av sine kamper og blir verdensmester.


Nickolaj og Charlotte vil nyte en god juleferie og er klar for ny sesong igjen i januar.

709 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Champions kickboxingklubb logo
bottom of page