top of page
Søk

European Games 2023

Oppdatert: 5. jul. 2023

For første gang var kickboxing på programmet i Europalekene og vår trener, Charlotte, var kvalifisert. Europalekene i Krakow, Polen, var Europas største idrettsbegivenhet i 2023, med de beste utøvere fra hele Europa som kommer for å konkurrere i en rekke disipliner.


Bronse til Charlotte


Charlotte vinner fredag kvartfinalen mot Mariia Bielkina, men taper desverre 2-1 til Emine Aslan fra Tyrkia I semifinalen.
Semifinalefinale

Charlotte møter Emine Aslan fra Tyrkia i semifanalen lørdag kl 11:45.
Kvartfinale

Charlotte vinner kvartfinalen mot Mariia Bielkina fra Ukraina. Se kampen på linken under.
Kampprogram

Charlotte er kvalifisert i fullkontakt kickboxing -52 kg klassen. Under ser du kampprogrammet for hennes klasse.Onsdag 28. juni er innveiing for alle utøvere.


Torsdag 29. juni er trekningen.


Fredag 30. juni vil kvartfinalene i 52 kg gå mellom kl 11-12.


Lørdag 1. juli vil semifinale gå kl 11:30-12.


Søndag 2. juli er finalen kl 12:20-12:35


Det norske lag

Full Contact Kickboxing:

-52kg Charlotte Berg Andersen, fra Champions KBK

-60kg Mariell Straume, fra Fana KBK

-70kg Marlene Farstad Grøttem, fra Fighter KBK

-63,5kg Milton Gallaretta, fra Bergen KBK

Point Fighting:

-74kg Johan Hjelmervik, fra Bergen KBKOm European Games

Europalekene vil inkluderer totalt 20 idretter med både tradisjonelle olympiske idretter som friidrett, svømming og turn, samt ikke-olympiske idretter som beachvolleyball, karate og kickboksing.

Åpningsseremoni til Europalekene 2015 i Baku
Åpningsseremoni til Europalekene 2015 i Baku

Totalt forventes det at over 4000 utøvere fra 50 land deltar i mesterskapene, noe som gjør dem til en av de største idrettsbegivenhetene i Europa.


I tillegg til idrettsbegivenhetene vil European Games 2023 i Krakow også ha en rekke kulturelle og utdanningsbegivenheter, inkludert konserter, utstillinger og verksteder. Disse hendelsene gir besøkende muligheten til å lære om polsk kultur og historie, samt å nyte noen av byens beste underholdning og attraksjoner.


Alt i alt vil Europalekene 2023 i Krakow sikkert være et høydepunkt på den europeiske idrettskalenderen, og samle de beste utøverne fra hele kontinentet for å konkurrere i en rekke disipliner. Uansett om du er fan av idrett eller bare liker å oppleve nye kulturer og land, er Europalekene 2023 i Krakow sikkert en begivenhet du ikke bør gå glipp av.

177 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


Champions kickboxingklubb logo
bottom of page