top of page
Søk

Ny Sponsoravtale med BTB AS

Oppdatert: 1. mai

Champions Kickboxing har inngått en ny sponsoravtale med Bergen Taktekker & Blikkenslagerservice AS, et anerkjent selskap med over 70 års samlet erfaring innen taktekking og blikkenslagerarbeid.


Eksklusiv priser for klubbens medlemmer og venner

Som en del av sponsoravtalen ønsker Bergen Taktekker & Blikkenslagerservice AS å vise sin støtte til vår klubb med et cashback program.


Derfor tilbyr de alle våre medlemmer og venner en eksklusiv pris på alle deres tjenester.


Dette er en unik mulighet for medlemmer som trenger takreparasjoner, taktekking, eller andre tjenester som tilbys av Bergen Taktekker & Blikkenslagerservice AS.

Aksepter du et tilbud fra Bergen Taktekker & Blikkenslagerservice AS, vil klubben motta cashback avhengig av ordrens størrelse.


Hvordan dra nytte av tilbudet?

For å dra nytte av denne tilbudet, trenger du bare å nevne at du er medlem eller venn av Champions Kickboxing Klubb når du tar kontakt med Bergen Taktekker & Blikkenslagerservice AS.


Kontakt dem her eller ring på 950 00 007


Deres erfarne team vil veilede deg gjennom prosessen og sørge for at du får den beste servicen til en redusert pris.Om Bergen Taktekker & Blikkenslagerservice

Bergen Taktekker & Blikkenslagerservice AS er ikke bare et etablert selskap, men også en solid aktør bestående av 12 dedikerte ansatte.


Deres ekspertise dekker et bredt spekter av tjenester, inkludert takreparasjoner, taktekking, montering av takvindu, produksjon og montering av beslag, takhetter, beslåing av skorsteiner, montering av snøfanger, stigetrinn, stigesikring, feieplattform, takrenner/nedløp, båndtekking av tak og fasader, samt service, vedlikeholdsoppdrag og tømrerarbeid.


Deres dyktige team og omfattende erfaring gjør Bergen Taktekker & Blikkenslagerservice AS til en pålitelig samarbeidspartner for alle typer prosjekter innen tak- og blikkenslagerarbeid.


Styrket med ny sponsor

Vi er glade for å ha Bergen Taktekker & Blikkenslagerservice AS som en støttende sponsor for Champions Kickboxing Klubb.


Vi ønsker å uttrykke vår takknemlighet overfor Bergen Taktekker & Blikkenslagerservice AS for deres støtte, og vi oppfordrer alle medlemmer til å dra nytte av denne eksklusive tilbudet.

57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Champions kickboxingklubb logo
bottom of page