Søk

Progresjon Gym

Champions medlemmer og familie får et knall tilbud av vår nye sponsor Progresjon Gym på Krokatjønnveien 15, Sentralt i Fyllingsdalen. Dette treningssenteret har åpent 24/7. Ja, du leste riktig. Hele døgnet, 365 dager i året. Også har de alt av utstyr og helt nye maskiner!

Hva er dealen?

Nå skal du høre! Du skal bare dokumentere at du er betalende medlem eller du betaler for et barn i Champions. Så får du fri adgang til trening i Progresjon Gym for bare 199,-


Kult, men hva skal jeg gjøre for å bli medlem?

1. Du skal bare klikke her.

2. Velg medlemskap til 259,- (og nå kommer det fine: Du skal bare betale 199,-) 😎

3. Utfyll skjemaet og send inn.

4. Nå er du medlem og klar for å trene i byens nye treningssenter!


Hvorfor trene på Progresjon Gym?

Styrketrening er et fantastisk supplement til din kickboxing trening. Du får muligheten til å forbedre styrken og eksplosiviteten din, men ofte glemmer vi noe veldig viktig: nemlig skadesforbyggende trening. Og det er jo ingen som har tid til å være skadet, er det vel? I Progresjon har de alt av vekter og maskiner du trenger for å få til det du vil med treningen!


Flere av klubbens konkurrenseutøvere trener på Progresjon 1-2 dager i uken. Rett og slett fordi de er opptatt av å få det beste utbytte av treningen og alltid er klar for kamp! (I ringen altså...)


Philip K. Rweyendela

Eieren av Progresjon er Philip. Han er tidligere landslagsutøver i fullkontakt kickboxing og fra Champions Kickboxingklubb.


Philip var en maskin i ringen, men utenfor er han en veldig sympatisk fyr som vet hva han snakker om. Vi kan sterkt anbefale han!

Han kan hjelpe deg med blant annet:

- Forbedre styrke og eksplosivitet

- Forbedre utholdenhet

- Vektreduksjon

- Motivasjon og mental trening

- Trygg og riktig gjennomføring av trening

- Bli bedre i kickboxing

- Kostholdsplan

Les mer om hvordan han kan hjelpe deg her.


Philip har tilrettelagt treningsprogram og hjulpet Charlotte med styrketreningen gjennom flere år. Og som vi alle kan se har det båret frukt. Bare se på Charlotte sine prestasjoner i 2019!


Nickolaj får hjelp av Philip til gjenopptrening av en skulderskade og generell styrketrening opp mot konkurranse.