top of page
Søk

Trolljegerprøven 2022

Champions stiller med et lag på Trolljegerprøven i Bergen 2022 den 24. september. Meld deg på og bli en del av Champions-laget.


Vi kan være 7 stk (over 16 år) på laget. Normalprisen for deltakelse er 700, men klubben dekker 300 kr pr hode. Vi trenger svar senest lørdag 27. aug.


Meld deg på her:

Hva er trolljegerprøven?


Å være en Trolljeger handler om å pushe sine egne grenser, utvide komfortsonen, og gjøre det du aldri før hadde trodd var mulig. Trolljegerprøven er Norges råeste terrenghinderløp med fokus på samarbeid og mestring, som hjelper deg å bli et sterkere og bedre menneske både mentalt og fysisk, og gjør deg i stand til å se muligheter der andre kun ser hindringer.


Trolljegerprøven passer for alle!!

Uansett form og styrkenivå, så vil du få glede av å delta på Trolljegerprøven. Enten du løper alene eller som lag, så vil du kjenne på mestringsfølelsen av å dra deg gjennom gjørme, sørpe, vann - over gjerdeklyvere, gjennom rør og over stokk og stein. Du konkurerer mot deg selv først og fremst. Tidtakningen er viktig for noen, men ikke for alle - push deg selv og evt. laget ditt til en tid gjennom løypen som dere er fornøyde med selv!!


Se bilder fra Trolljegerprøven 2022
93 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Champions kickboxingklubb logo
bottom of page