Søk

NM i kickboxing

Champions Kickboxing stilte med 8 utøvere til NM i Oslo 27. november.


We are the Champions! Klubbens utøvere leverte solide prestasjoner i helgen og vi tar med oss 5 norgesmestere, to sølv og en bronsemedalje hjem til klubben.

Resultater

Else-Karin Bache

D-56kg K-1

Else møter en dyktig fighter fra Bergen Kickboxingklubb i K-1 og vinner på poeng etter en tøff kamp.


Emma Eliassen

JD+70 Lettkontakt

Emma går 3 kamper og møter dyktige motstandere hele veien. Jenten vår vinner alle kampene med pågangsmot, vilje og en god høyre kryss.


Charlotte Berg Andersen

D-56kg Fullkontakt

Charlotte møter en sterk utøver fra Fighter og vinner elegant på poeng.


Mirac Guven

JH-63kg Lettkontakt & JH-63,5kg Fullkontakt

Mirac stiller i to grener og går til sammen 4 kamper i løpet av dagen. Han møter tøff motstand i sine finaler, men vender dem begge i siste sekund.

Mirac får også tildelt prisen for beste junior herre under NM 2021.


Jannicke Håkonsund

D-70kg Lettkontakt

Jannicke debuterer under NM og møter en erfaren og rutinert utøver fra Øverbygd. Jannicke gjør en god figur og vi gleder oss til veien videre.


Tord Værnes

UH-63kg Lettkontakt

Tord stiller i sin andre kamp og møter en flink gutt fra Tromsø som er god med spark. Tord jobber bra, men denne gangen gikk seieren til gutten fra Tromsø. Vi gleder oss til å se Tord tilbake på matta.


Olina Karin Fossdal

D-60kg Fullkontakt

Olina møter tidligere europa- og verdensmester Kristin Vollstad fra Fighter kbk. Olina styrer avstand med gode spark og legger press i alle rundene. Kampen avgjøres med få poeng, dessverre ikke i Olina sitt favør.

Olina fikk også tildelt en hederspris for sin VM-medalje i lettkontakt i 2019.


Anna Emelie Søderstrøm

D-60kg Lettkontakt

Anna er med for første gang som senior, etter å ha debutert med junior-Gull til Norges Cup for noen uker siden. Anna gjør en god figur mot en dyktig jente fra Sentrum kbk, og viser at hun godt kan bokse på seniornivå.


Trenerteamet Thomas Kristiansen og Nickolaj Christensen er kjempe fornøyd med alle utøverne og gleder seg til flere turneringer i 2022.