top of page
Søk

Grunnet koronavirusets raske utvikling har vi valgt å stenge innendørs trening i klubben på ubestemt tid. Vi følger helsemyndighetene og Bergen kommune sine retningslinjer og avlyser all innetrening.


7. mai åpner vi for utetrening i små grupper. Vil du være med, anbefaler vi å lese mer her om trening i mai.

All kontingent har blitt fryst

Champions drives utelukkende gjennom dugnad og frivillighet fra medlemmer og trenere. Selv om vi ikke gjennomfører treninger har klubben økonomiske forpliktelser og flere faste utgifter hver måned som må betales. Etter å ha sett regnskapet igjennom har styret besluttet å fryse alle medlemskaper fra fredag 17. april.


Hva betyr det for meg?

Det betyr at du har betalt normal kontingent for mars. Nå er ditt medlemskap fryst og du betaler ingenting for april og frem til vi åpner opp igjen. Og din kontrakt med klubben vil bli forskjøvet så den starter der vi slapp.


Har du lest om trening i mai?


Jeg har slett ikke betalt noe, hvorfor det?

Det er flere avtalegiroer som er på etterslep, kanskje din, og det vil bli trukket kontingent for ubetalte treningsmåneder frem til marts.


Hva med perioden vi betalte uten trening?

Nå har vi trukket deg for 18 dager (fra 12. - 31. mars) uten å gi så mye igjen. Det skal du få, bare vent og se! Alt overskudd som genereres fra kontingent vil alltid komme tilbake til medlemmene. Vi er allerede i full gang med å planlegge gøye aktiviteter for både barn og voksne!


Kult, hvordan kan jeg så hjelpe Champions i denne en tøffe tiden?

Den beste måten du kan hjelpe klubben er å komme tilbake og bidra med høyt humør når treningen starter opp igjen. Vi savner deg og håper du savner oss!


Nå kan du hjelpe sånn:

1. Trener du for deg selv? Del et bilde eller video på Instagram og tag @championskickboxingklubb, så er du ikke helt alene, vi deler nemlig ditt bilde eller video på vår profil.

2. Spiller du hos Norsk Tipping kan du bli Grasrotsgiver! Norsk Tipping gir 7 prosent av spillinnsatsen direkte til klubben. Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster – Bli Grasrotsgiver

3. Bli med på Spond Cashback, så får Champions kickboxing penger hver gang du handler hos en cashback partner. Det er partnerne som bidrar med penger, så det koster deg ikke noe ekstra. Du skal bare gå inn og registrere deg.

4. Forresten, en anmeldelse på Google og Facebook er også helt gratis å gi! Har du noe du vil dele med oss og resten av verdenen om klubben, må du dele din mening. Det verdsetter vi faktisk veldig høyt!


Vi følger utviklingen løpende og vil oppdatere denne artikkelen med ny informasjon.

Vi anbefaler å melde seg på vårt nyhetsbrev, hvis du ønsker varsler om oppdateringer.


Oppdateres...

248 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page